Refusions- og returpolitik

Ons retour- en terugbetalingsbeleid is klantgericht en bedoeld om eventuele problemen met beschadigde, defecte of onjuiste producten aan te pakken. Mocht u met een van deze problemen worden geconfronteerd, dan zullen we uw bestelling zonder extra kosten opnieuw verzenden om uw tevredenheid te garanderen.

Hoewel we trots zijn op de kwaliteit van onze producten, begrijpen we dat er situaties kunnen zijn waarin u niet volledig tevreden bent. In dergelijke gevallen verzoeken wij u contact op te nemen met onze Klantenzorgspecialisten, die beschikbaar zijn om uw zorgen aan te pakken en de nodige oplossingen te bieden, die kunnen bestaan uit het opnieuw verzenden van een nieuw pakket zonder extra kosten.

Het is belangrijk op te merken dat door internationale gezondheidsregelgeving de retourzending van medicijnen strikt verboden is. Dit beleid zorgt voor de veiligheid en integriteit van onze farmaceutische producten.

In het zeldzame geval dat u problemen ondervindt met onze producten of diensten, moedigen we u aan om onmiddellijk contact met ons op te nemen. We zetten ons in om eventuele problemen snel en naar uw tevredenheid op te lossen, waarbij we het vertrouwen en de veiligheid behouden die onze klantenservice kenmerken.